Bourbon, Chipotle and Apple - Spice Rub, 290g

NYHET 2019

Bourbon, Chipotle och Äpple från grillmästare Andreas Mathiasson.
89 Pengar
Slut

Availability: Slut i lager

89,00 kr

Detaljer

"Jag är en grillmissbrukare! Hur många grillar jag äger vet jag inte - har tappat räkningen. Men en sak är ett faktum, den som har flest grillar när han dör, vinner" / Andreas Mathiasson

Min rub passar utmärkt till Nötkött, fläskkött och kyckling. Med kryddiga Chipotle, Bourbon och äppletoner blir det enkelt att grilla en perfekt entrecote, saftiga kamben eller kycklinghalvor. Vilket är mina favoriter. I denna rubben använder vi riktig bourbon och inget extrakt, vilket gör den väldigt smakfull. Ett tips är att även tillsätta en skvätt bourbon eller whisky i din glaze eller brine om du använder det på råvaran.

  • Tips: "Gnugga" inte in kryddan då det lätt blir klumpar som sedan bränns, strö istället på kryddan och klappa in det i köttet. Söta rubs bränner fortare än de utan socker.

Ingredienser: havssalt 28%, socker 23,7% (socker, farinsocker, florsocker, råsockersirap) paprika, lökpulver, koriander, svartpeppar, vitlök, senapspulver, kanel, chili chipotle, naturlig äpplearom, rapsolja, bourbon whiskey.