Backyard Hero Brix Briketter, 10kg

Backyard Hero Brix Briquettes är en stavbrikett som är hårt sammanpressad och bakad från största delen lövträd.

220 Riksdaler
Slut
  • Köp 2 för 195,00 kr per st och Spara 12%

Availability: Slut i lager

220,00 kr

Detaljer

Briketterna pressas under högt tryck och blir stenhårda vilket förlänger brinntiden samt att de håller ihop perfekt helt utan bindemedel.
Att de är utan bindemedel gör dem både rök och luktfria vilket är en egenskap alla grillare uppskattar. Stavbriketter får en helt annan syresättning än traditionella briketter då det är ett hål rakt igenom. Detta gör att den brinner varmare samt stabilare då syretillsättningen blir bättre än med traditionella briketter.

Backyard Hero Brix Briquettes har 35-60% längre brinntid än de idag vanligast förekommande briketter, beroende på olika förhållanden så som blåst, vind, typ av grill de används i etc.

Vi har levererat över hela Sverige och det är bland annat vinnare från VM 2015 och Svenska Grillmästarna som köpt vår produkt. Andreas Mathiasson som var den första att vinna Grillmästarna och som även är med i Svenska grillandslaget har gett tummen upp och använder dem både hemma och vid event och är väldigt nöjd med produkten. Vi har även flera andra världsmästare och vinnare från olika tävlingar som använder vår produkt just för att den är stabil och långlivad.