PanGourmet Piccolo, Stekhäll

PanGourmet™ Piccolo är en mindre variant på den populära PanGourmet™Orginal. PanGourmet™ piccolo är en gasol-eldad stekhäll i gjutjärn med 60 cm i diameter.
4195 Stålars
i lager

Availability: I lager

4 195,00 kr
4 195,00 kr

Detaljer

Med en godstjocklek på 6 mm och en vikt på 29 kg, är PanGourmet™ piccolo en möjlighet för personer med stort matintresse men med mindre utrymme.
Hällen värms upp med en tvålågig gasolbrännare på total 12 kW. Varje ring kan styras och justeras individuellt för en perfekt avpassad värme.

  • Storlek stekhäll: 60 cm Exkl.Handtag
  • Vikt: Stekhäll 12kg, Underdel med ben 17kg
  • Material: 6mm Gjutjärn, Ben i lackerat stål.
  • Brännareffekt: 12kwH.
  • Volym Stekhäll: 11 Liter
  • 2 Ringars brännare med Automatisk tändning och vred för enkel inställning av värme.
  • Fäste för tre ben under pannan för vedeldning i skog och mark.

Tillbehör

Praktiska avställningshyllor i 2-pack finns i trä, enkla att montera och plocka bort. (Tillbehör)

Rostfritt Lock för möjlighet att koka musslor, potatis, grytor mm. (Tillbehör)

Stort antal tillbehör i sann PanGourmet-anda Rejält och Väldesignat.

 

Injustering av brännaren

Lyft av pannan så att du ser brännaren uppifrån. Öppna luftbrickorna fullt. Dessa sitter framför gasventilerna. Tänd samtliga gasringar. Börja med att justera den yttersta ringen genom att stänga luftbrickorna sakta tills färgen på lågtopparna övergår till gult.

Skruva då tillbaka luftbrickorna lite grand tills lågan är blå och stabil. Upprepa förloppet på resterande brännare. Tänk på att inte ställa gasolflaskan direkt under hällen eftersom det blir varmt där.

Förvaring

Förvara gärna din PanGourmet™ piccolo under tak. När den inte används, vänd pannan upp o ner. Hela hällen bör förvaras torrt inomhus under vintern för att undvika rost.

Rengöring

När du är färdig med matlagningen behöver hällen svalna innan den rengörs. För grovrengöring använd gärna vår speciella rengörningskrapa (se webshopen) och med denna skrapas allt överblivet fett och matrester ur. Eftertorka sedan med torkpapper och smörj in med lite matolja. Det går också att lyfta av pannan och spola rent den med vatten och en diskborste. Tänk på att undvika diskmedel då det förstör den instekta ytan..